Нашите ресторанти Когато се храните, не просто утолявате глада си. Вие се грижите за себе си, доставяте си несравнима наслада и отдавате почит на най-естествената човешка нужда.
Нуждата от хапване и удоволствия. Mr. Pizza знае, че всяка една 'дреболия', съпътстваща ритуала 'хранене', е от изключителна важност.
Когато се храните, не просто утолявате глада си. Вие се грижите за себе си, доставяте си несравнима наслада и отдавате почит на най-естествената човешка нужда.
Нуждата от хапване и удоволствия. Mr. Pizza знае, че всяка една 'дреболия', съпътстваща ритуала 'хранене', е от изключителна важност.
Mr Pizza
Mr Pizza
Mr Pizza
Mr Pizza
ИЗТЕГЛЕТЕ НАШЕТО

МОБИЛНО ПРИЛОЖЕНИЕ

Вкусно хапване те очаква само на един клик разстояние, сега лесно и удобно през приложението ни.

imageimage
img
img
image
клиентите за нас
Dennis Wilder:
Пицата с пухкавото тесто си заслужава, приготвена е с качествени продукти и обслужването е бързо! Сервитьорите са любезни. Препоръчвам!!!
Рейтинг 5 от 5
Георги Георгиев:
Отлично обслужване! Високо качество на храната! Хубав детски кът! Приятна атмосфера! Достъпни цени!
Рейтинг 5 от 5
Nadia Pavlova:
Изключително вкусно приготвена храна, но интериора е за смяна, тези черни кожени дивани не създават добра атмосфера. Чудесно обслужване!
Рейтинг 4 от 5
Elena Petkova:
Отдавна планирам да отидем там, но снощи най- накрая го посетихме. Имахме една великолепна вечер! Обстановката е чудесна, храната е отлична, а децата... беше им толкова добре в детският кът, че бяха готови да се откажат от сладоледа, за да не изпуснат и минутка игра. Двете каки бяха разкошни! Имат и тоалетна за най- малките- цветна и усмихната. :) Благодаря на целият персонал за вкусното и прекрасно изкарване!
Рейтинг 5 от 5
Николай Велев:
Перфектно приготвена храна и отлично обслужване! Сервитьора Алексей допринесе изключително много за приятната вечер , като се постара да задоволи всички наши желания.
Рейтинг 5 от 5
Цветослав Цветков:
Много приятно заведение, голямо и най-важното, с детски кът. Храната е хубава, обслужването е добро. Добре е да имате резервация, особенно ако ще ползвате детския кът, за да сте близо до него. Паркирането е проблем - до главен булевард е и няма къде да се паркира
Рейтинг 4 от 5
Eliz Derderyan-Valkova:
Предлагат разнообразна храна и имат любезен персонал. Чудесно е, че менюто им в сайта е актуално и можеш като отидеш, вече да си решил какво искаш да поръчаш. Интересни решения за интериорното оформление на заведението.
Рейтинг 4 от 5
Мария Динева:
Посрещнах #2023 в Mr. Pizza на бул. Николай Вапцаров, атмосферата беше страхотна, храната много вкусна, персонала се грижеше през цялото време нищо да не липсва на масата ни. Препоръчвам ресторанта 🥂
Рейтинг 5 от 5
Valentin Zanev:
Very interesting contemporary menu. Try the cheese balls with chilly pepper jam. (Преведено от Google) Много интересно съвременно меню. Опитайте сирене топчета със сладко от люти чушки.
Рейтинг 5 от 5
Елеонора Лилова:
Заведението предлага новия вид тесто с 80% вода и 20% брашно. Вкусно и полезно! Десертите са страхотни!
Рейтинг 4 от 5
Време за доставка: мин Нормална натовареност
Доставка от: промени адрес
Този сайт използва Cookies!
Продължавайки използването му, се съгласяваш с нашата Политика за използване на бисквитки